Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen. Download

Benieuwd naar onze werkwijze?

Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen.

Download
Kostenbesparing visual

Kostenbesparing met Inside-out

Certificering is voor veel bedrijven noodzakelijk. Tegelijkertijd beseffen wij maar al te goed dat het voor veel bedrijven een grote kostenpost met zich meebrengt. Daarom heeft KVGM de Inside-out methode ontwikkeld. Wij leggen jullie graag uit hoe deze duurzame en kosten-efficiënte aanpak werkt.

De Inside-out methode; bespaar kosten, focus op het kloppend hart van het bedrijf en implementeer een efficiënt en waardevol managementsysteem dat perfect past bij jouw organisatie.

Hoe?

Heel gemakkelijk. Eerst leren we het bedrijf kennen, het DNA, de ambities en de bestaande processen. Daarna integreren wij enerzijds op een slimme manier de normeisen en anderzijds bespreken we samen de duurzame oplossingen die bijdragen aan een professionele organisatie. Op een geleidelijke en natuurlijke wijze wordt er uiteindelijk aan alle normeisen voldaan en omdat zaken exact in kaart zijn gebracht bespaart het op termijn veel tijd.

afbeelding Total Cost Certification

Interpreteren!

In de inleiding van de ISO-normen staat dat het de bedoeling is om de normeisen zoveel mogelijk eigen te maken en te integreren in de bedrijfsprocessen. Door onze kennis en ervaring kunnen wij dit waarmaken. Wij realiseren de ideale norminterpretatie voor ieder bedrijf op basis van oplossingen die passen bij de organisatie en de mensen. Het is onze uitdaging om voor onze klanten de meest passende interpretatie van de norm te realiseren.

Efficiënt en duurzaam een certificaat.

KVGM gaat samen met de organisatie en de mensen de uitdaging aan en uiteindelijk leidt deze aanpak tot:

Interessant?

We komen graag onze filosofie en werkwijze toelichten om daarna de uitdaging aan te gaan en onze toegevoegde waarde te bewijzen.