Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen. Download

Benieuwd naar onze werkwijze?

Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen.

Download
publicatiedatum: 28/08/2019
Plastic Whale

KVGM vist plastic uit de Amsterdamse grachten

Plastic is tegenwoordig een steeds groter probleem aan het worden. KVGM draagt daarom graag een steentje bij in de strijd tegen een van de grootste milieurampen van onze tijd!

Tijdens het plannen van ons jaarlijkse teamuitje kwamen we al snel tot de conclusie dat we graag plezier maken als team, maar ook een bijdrage willen leveren aan het maatschappelijk belang. Vanuit eerdere duurzaamheidsprojecten kent KVGM Marius Smit, de oprichter van Plastic Whale. Plastic Whale is een social enterprise met een sociaal belang, namelijk Plasticvrije wateren wereldwijd!

Plastic Whale

Plastic Whale is een Social Enterprise met het doel: Plasticvrije wateren. Het probleem van de plastic soep, plastic afval dat over de hele wereld onze wateren vervuilt staat centraal. Ze verzamelen plastic, zoveel mogelijk plastic met zoveel mogelijk mensen. Van het verzamelde plastic creëren ze waardevolle spullen.

Het team van KVGM is dus Plastic gaan vissen. Verdeeld over twee boten gingen we op pad om zoveel mogelijk plastic uit de Amsterdamse grachten te vissen. Het plastic vissen werkte aanstekelijk, zelfs voor de mensen aan de wal, en zorgde voor een competitieve sfeer. Na een leuke rondvaart op de welbekende grachten van Amsterdam, een gezellig drankje en hapje en een wedstrijdje wie het meeste plastic uit de gracht viste, was onze middag compleet.

Als je het ons vraagt is plastic vissen zeker een aanrader. Buiten een ontzettend leuke, creatieve activiteit om teambuilding naar een hoger niveau te tillen draag je ook nog bij aan een oplossing voor een steeds groter wordend wereldwijd probleem. Meer weten over Plastic Whale bekijk dan via onderstaande link hun site:

https://plasticwhale.com

Plastic Whale, hartelijk dank voor jullie inzet en het leuke event!