Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen. Download

Benieuwd naar onze werkwijze?

Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen.

Download
publicatiedatum: 20/02/2020
Waarom de KVGM-trainingen

Waarom de KVGM-trainingen

Onderstaand artikel is geschreven voor managers, leidinggevenden en KAM-coördinatoren die een keuze moeten maken in zowel prijs/kwaliteit als in welke opleidingen en trainingen. Wij, KVGM, merken dat er een grote behoefte is om mensen en dus je medewerkers te ontwikkelen, zodat zij beter presteren. Ook merken we dat er vraag naar is of de gevolgde trainingen wel voldoende effect hebben. “Leidt de training tot het beoogde effect in de dagelijkse praktijk? Rendeert de investering?” Deze vragen staan centraal in onderstaand artikel. Je vindt meer informatie over de te volgen trainingen tijdens het lezen.

Kennis en continu leren

Medewerkers maar ook je organisatie moeten zich blijven ontwikkelen. We kennen allemaal de welbekende quote: “Stilstand is achteruitgang”. Bij het volgen van de KVGM-trainingen wordt de focus gelegd op zingeving en tevredenheid van je medewerkers. Door jarenlange ervaring die in de praktijk is opgedaan gaan we ons niet bezig houden met kopiëren van trucjes en kennis die al bekend zijn, maar focussen op het intrinsiek begrijpen en integreren van de kennis binnen je organisatie. Zowel de organisatie als de medewerkers worden naar een nieuw niveau getild.

Kwaliteitseisen

KVGM biedt trainingen aan, gericht op kwaliteitsnormen zoals de Normtraining ISO 9001:2015. Hier focussen we op het “echt” begrijpen van de ISO 9001 norm en hoe je deze norm het best kunt en mag lezen om te komen tot de ideale norminterpretatie voor je organisatie. We bieden deze training aan vanuit onze “Inside- out” methode waarbij we je organisatie centraal stellen en focussen op een continue verbetering, zodat je eenvoudig kunt voldoen aan de norm-eisen.

Niet geheel onbelangrijk: Concurrentievoordeel

Tegenwoordig opereren we in een dynamisch werkveld waarbij scholing en opleidingen worden ingezet om een achterstand in ontwikkelingen van buitenaf bij te benen. Wat organisaties tegenwoordig nodig hebben is leidinggevenden die vooruitdenken. De trainingen zijn gericht op datgene wat volgend jaar of over vijf jaar actueel is en niet meer weg te denken is uit menige organisaties. Organisaties zijn hierdoor klaar om direct met veranderingen mee te gaan en lopen niet langer achter de feiten aan. Professionaliteit is Key in deze.

Til de samenwerking naar een hoger niveau. De eisen die klanten stellen zijn tegenwoordig toegenomen. De eisen op het gebied van kwaliteit liggen zelfs hoger dan ooit tevoren. Als werkgever valt het je vast op dat de concurrentie toeneemt, dit door transparantie, de toegankelijkheid van technologie en de veranderende arbeidsmarkt. Het niet investeren in trainingen om de kennis van je medewerkers te optimaliseren is geen optie meer. Kennissessies, opleidingen en trainingen zijn belangrijk. De organisatie die dit het beste doet, die het meest resultaatgericht werkt en het beste resultaat oplevert, scoort het hoogste rendement en positioneert zichzelf in een sterke concurrentiepositie.

Effectief samenwerken

Samenwerken is voor veel medewerkers binnen je organisatie een belangrijke motivator. Het goed functioneren van teams is echter niet vanzelfsprekend. Wat we vaak in het werkveld tegen komen is dat teams na verloop van tijd minder goed gaan communiceren, teamleden niet constructief feedback geven en dat er van samenwerking weinig sprake is. Dit brengt zowel resultaat als effectiviteit in gevaar. In onze trainingen staat flexibiliteit centraal. We focussen op de menselijke kant van de collega’s, waardoor sympathie voor elkaar en persoonlijke eigenschappen meer worden gewaardeerd. We focussen op het vergroten van de werksfeer en samenwerking binnen teams zodat er duurzaam, bewust en effectief verbeterd wordt binnen je organisatie.

Gedreven vanuit onze ervaring en Inside-out-methode willen we graag onze kennis delen. We bieden onze kennis op een leuke, relaxte en inspirerende wijze aan, waarbij we altijd oog hebben voor jouw organisatie en wensen. Liever maatwerk? We helpen je graag en bieden verschillende mogelijkheden. Nieuwsgierig?

Vraag naar ons trainingsaanbod