Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen. Download

Benieuwd naar onze werkwijze?

Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen.

Download
publicatiedatum: 23/11/2021
c-app

Een inspectie een verplichting? Nu niet meer!

Te vaak zien we dat er allerlei formulieren worden ingevuld. Niets mis mee, maar wat is de waarde ervan? Wij van KVGM willen certificeren waardevol maken door slimme oplossingen te bedenken.


Dus, wat als je geen verplichte inspecties uitvoert, maar van iedereen input kunt krijgen over gevaarlijke situaties, incidenten en voorbeeldgedrag. En dan niet met een vinkje, maar directe praktijkvoorbeelden via foto’s. Beeld zegt immers meer dan 1000 woorden.

Onderstaand de belangrijkste voordelen van de C-app

Go Digital; efficiënter en effectiever.

Een ordner met 100 ingevulde papieren formulieren zegt niets. Veelal worden er daarom analyse gemaakt in bijvoorbeeld Excel. Tijdrovend, foutgevoelig en niet efficiënt. Daarom gaan wij voor digitaal. Input die meteen verwerkt wordt in databases, dashboards en gecommuniceerd wordt naar de betrokken personen. En minstens zo belangrijk, je hebt meteen een duidelijke foto beschikbaar. Mooie bijkomstigheid; digitaliseren leidt ook tot minder papierverbruik.

Vergroot je bereik en realiseer meer input

Met de C-app kun je voldoen aan de normeisen om inspecties uit te voeren. Maar dat is maar het begin! Met de C-app kan iedereen een foto aandragen van een situatie. Van een inspectie, incident, gevaarlijke situatie of een bijna ongeval. Waardevolle informatie die je meteen kunt gebruiken om te verbeteren. We hebben immers allemaal hetzelfde doel; geen ongevallen en een veilige en gezonde werkomgeving.

Leer en verbeter

Alle inspanningen moeten wat ons betreft ook leiden tot verbetering. Uiteindelijk gaat het om veiliger en gezonder werken en medewerkers bewuster te maken. We hebben de ervaring dat wanneer we foto’s gebruiken het leereffect het grootst is. Foto’s kunnen gebruikt worden om over te discussiëren in overleggen, als materiaal voor toolboxmeetings en om oplossingen te bedenken.

Kortom

Verkrijg sneller, efficiënter en meer informatie vanuit je medewerkers om de gezondheid en veiligheid te borgen en te verbeteren. Laat de C-app voor je werken om te verbeteren.

Drive

Binnen KVGM hebben we de drive om samen certificeren te veranderen, om echt waardevol te zijn. Onze consultants zijn continu bezig met het bedenken van slimme oplossingen die we gebruiken als inspiratie om software apps te ontwikkelen. Een continu proces, wat betekent dat we elke software app blijven doorontwikkelen. Onze klanten profiteren mee van onze nieuwe inzichten en oplossingen.

Interesse?

Vraag een demo aan en we bekijken graag hoe we onze applicatie optimaal voor u kunnen configureren.