Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen. Download

Benieuwd naar onze werkwijze?

Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen.

Download

Attender Groen

"Attender Groen werkt al vele jaren samen met KVGM als het aankomt op begeleiding bij het behalen en behouden van certificaten en keurmerken. Behalve dat dagen zij ons ook continue uit om te blijven verbeteren en te innoveren en nemen zij zelf daarin ook een belangrijke rol. Wij zien KVGM ook niet als leverancier maar als verlengstuk van ons bedrijf. Ze zijn betrokken, inhoudelijk sterk en zetten een extra stapje desgevraagd. Het is gewoon een fijne club om mee samen te werken"

www.attendergroen.nl
LinkedIn
Afbeelding Attender

Vanuit KVGM

Attender Groen is ontstaan uit de samenwerking tussen RV Groen, Rooden Landscape Solutions en Balanz Groen. Erg leuk en uitdagend was het om van de afzonderlijke managementsystemen één systeem te realiseren dat Attender ondersteunt met het continu verbeteren van de dienstverlening maar zeker ook de veiligheid van de medewerkers te borgen. Het is fijn om écht samen te kijken hoe binnen de gestelde normen het managementsysteem optimaal ingericht kan worden. KVGM

~ Anouk Janssen

Profielfoto Ruud Wilms

Ruud WilmsMet een bedrijfskundige achtergrond interesseert het me vooral hoe bedrijven succesvol (kunnen) zijn. Juist de succesfactoren versterken en bijdragen aan continu verbeteren is een persoonlijke drive. En die normen? We zorgen er wel voor dat door alle slimmigheden er op een natuurlijke wijze aan voldaan wordt. Je kunt van me verwachten dat ik kritisch, eerlijk en gedreven ben, maar altijd met het bedrijfsbelang voorop en met een glimlach en een gezonde portie humor.

Ruud@kvgm.nl +31 611 381 554