Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen. Download

Benieuwd naar onze werkwijze?

Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen.

Download

Becs IT Services

KVGM heeft ons fantastisch begeleid in het certificeren van onze organisatie m.b.t. ISO 27001. Informatiebeveiliging zat reeds in de genen van onze medewerkers, maar moest nog verder ingelijfd worden in onze processen. Met hun expertise en pragmatische aanpak, hebben wij samen een efficiënt ISMS geïmplementeerd binnen onze primaire applicatie(s), zodat Informatiebeveiliging een onderdeel is geworden van onze bedrijfsvoering. Mede door de specifieke kennis van KVGM (Michelle van Cruchten) binnen de IT branche was de samenwerking zéér efficiënt en heel prettig.

Afbeelding Becs

Vanuit KVGM

“Becs IT Services is een vooruitstrevende organisatie, welke een continue groei doormaakt. KVGM heeft deze betrokken en vooruitstrevende organisatie mogen ondersteunen bij de implementatie van een waardevol Information Security Management System. De organisatie levert IT- diensteverlening van een gedegen kwaliteit. Informatiebeveiliging kent een dunne lijn met kwaliteit binnen de dienstverlening van Becs IT Services. Door samen met de organisatie te focussen op risicomanagement en het implementeren van security controls is het resultaat niet alleen een duurzaam en efficiënt managementsysteem, maar ook een cultuur die gericht is op continu verbeteren waarbij informatiebeveiliging naar een nieuw niveau is getild. Op het gebied van certificatie loopt Becs IT Services voor op de branche. Iets waar zij, maar ook KVGM natuurlijk trots op is!”

~ Michelle van Cruchten

Profiel foto Michelle van Cruchten

Michelle Van CruchtenJong, enthousiast en altijd opzoek naar oplossingen. Voor mij is de rol als consultant het bieden van meerwaarde als het gaat om certificeren. Geen dag is hetzelfde, hard werken staat centraal en successen zijn groot. Met mijn achtergrond als bedrijfskundige, kan ik de vinger op pijnlijke punten leggen en interessante discussies voeren. Ik hou mij voornamelijk bezig met informatiebeveiligingstrajecten en bouw ook graag managementsystemen in combinatie met Office 365 applicaties of de nog niet zo bekende Atlassian Software tools. Ik ben flexibel en pas me graag aan in verschillende omgevingen. Nieuwsgierig en benieuwd naar de mogelijkheden? Ik kom graag op de koffie!

Michelle@kvgm.nl +31 615 197 562