Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen. Download

Benieuwd naar onze werkwijze?

Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen.

Download

Pocos

Wij vonden het een fantastisch traject. KVGM heeft ons uitgedaagd om ervoor te zorgen dat informatiebeveiliging echt toegevoegde waarde levert voor Pocos. Bedankt voor de kundige begeleiding en de plezierige samenwerking.

~ Edwin Muijsenberg


www.pocos.nl
LinkedIn

Afbeelding Pocos

Vanuit KVGM

Wat hebben wij een leuke klant mogen begeleiden! Trots op deze samenwerking. 

Vanuit de KVGM Inside-out methode hebben wij Pocos mogen begeleiden bij het implementeren van een informatiebeveiligingssysteem voor de standaarden ISO27001 en NEN7510.

Door niet de norm als uitgangspunt te nemen, maar de organisatie, is er gewerkt aan slimme oplossingen in lijn met de ambities en doelen van Pocos.

Resultaat? Een interactief managementsysteem, waarbij informatiebeveiliging daadwerkelijk leeft. Een managementsysteem dat niet alleen beschrijvend is, maar daadwerkelijk inzicht geeft in de processen en prestaties rondom informatiebeveiliging als geheel. Door niet de norm als uitgangspunt te nemen, maar de organisatie, is er gewerkt aan slimme oplossingen in lijn met de ambities en doelen van Pocos. Uiteindelijk hebben we een interactief managementsysteem weten te realiseren met software die Pocos reeds toepast: Confluence en Jira "Atlassian". Alle onderdelen van het ISMS zijn aan elkaar gekoppeld en werken naadloos samen. Dit komt mede door de inzet van een enthousiaste projectgroep, waarvan wij onderdeel mochten zijn, die de drive hebben om te ontwikkelen en te excelleren. Het uiteindelijke resultaat is een organisatie waarbij informatiebeveiliging daadwerkelijk leeft en een managementsysteem dat niet alleen beschrijvend is, maar daadwerkelijk inzicht geeft in de processen en prestatie rondom informatiebeveiliging.


~ Michelle van Cruchten 

Profiel foto Michelle van Cruchten

Michelle Van CruchtenJong, enthousiast en altijd opzoek naar oplossingen. Voor mij is de rol als consultant het bieden van meerwaarde als het gaat om certificeren. Geen dag is hetzelfde, hard werken staat centraal en successen zijn groot. Met mijn achtergrond als bedrijfskundige, kan ik de vinger op pijnlijke punten leggen en interessante discussies voeren. Ik hou mij voornamelijk bezig met informatiebeveiligingstrajecten en bouw ook graag managementsystemen in combinatie met Office 365 applicaties of de nog niet zo bekende Atlassian Software tools. Ik ben flexibel en pas me graag aan in verschillende omgevingen. Nieuwsgierig en benieuwd naar de mogelijkheden? Ik kom graag op de koffie!

Michelle@kvgm.nl +31 615 197 562