Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen. Download

Benieuwd naar onze werkwijze?

Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen.

Download

Anker Pallets

‘Anker Palletgroep uit Veghel is vol vertrouwen zelf begonnen aan het opstellen van de RI&E… …pas toen we KVGM hiervoor ingeschakeld hadden, realiseerden we ons dat dit toch echt een vak apart is! We zijn nu op de goede weg, dank zij de vakkundige inzet van KVGM.’

www.ankerpallets.nl
LinkedIn
Afbeelding Anker Pallets

Vanuit KVGM

In samenwerking met verschillende medewerkers van Anker Pallets is een RI&E met bijbehorend plan van aanpak tot stand gekomen. Opvolging geven aan de maatregelen is nu een continu proces binnen Anker Pallets, door middel van de pragmatische documenten. De samenwerking met Anker Pallets heeft KVGM als prettig ervaren. De communicatielijnen waren kort en het was duidelijk dat de organisatie een vooruitstrevende blik had met betrekking tot de veiligheid en het bewustzijn daarvan. Anker Pallets bedankt!

~ Stephanie Persoon

Profiel foto Stephanie Persoon

Stephanie PersoonPraktisch ingesteld, betrouwbaar, direct en iemand die van uitdagingen houdt. Actief in verschillende industrieën als gecertificeerd Hoger Veiligheidskundige. Ik ben in het verleden werkzaam geweest in de metalektro-industrie en opgeleid als Integrale Veiligheidskundige. Mijn meest gebruikte woord? “Risicobeheersing”. Juist het goed nadenken over de risico’s en praktische maatregelen op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Welzijn zijn naar mijn inzicht ontzettend belangrijk. Alleen zo dragen we bij aan een professionele organisatie, waar medewerkers gemotiveerd veilig en gezond samenwerken.

stephanie@kvgm.nl +31 615 232 706