Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen. Download

Benieuwd naar onze werkwijze?

Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen.

Download

Collé

Collé Rental & Sales is een familiebedrijf dat al meer dan 120 jaar bestaat en is gespecialiseerd in verkoop, verhuur en service van machines en materieel. Collé is zijn lange bestaan uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de branche. In Nederland, maar ook ver daarbuiten.

De veranderingen in onze branche volgen elkaar steeds sneller op. Wachten en stilstaan is geen optie. Er wordt steeds meer gevraagd vanuit onze klanten. Ontzorgen van de klant is al een ‘standaard’ begrip. Maar ook duurzaam ondernemen (MVO) is en wordt steeds belangrijker. Dit geldt voor iedereen. Wij hebben een actief MVO-beleid dat onderdeel is van onze activiteiten.

Om duurzaam ondernemen ook daadwerkelijk uit te dragen binnen de eigen organisatie als naar buiten, heeft Collé een professionele en betrouwbare partner gevonden in KVGM. Gedurende vele jaren ondersteunen de specialisten van KVGM, Collé bij het uitvoeren van duurzaam ondernemen met advies, hulp en ondersteuning. En met succes.

Ook voor duurzaam ondernemen geldt: ’Alleen ga je sneller, echter samen kom je verder’.

~ Ed Golsteijn

afbeelding colle

Vanuit KVGM

Collé Rental & Sales heeft duidelijke ambities op gebied van veiligheid en duurzaamheid. In een organisatie die zo hard groeit als Collé Rental & Sales is het een mooie uitdaging om een managementsysteem te realiseren dat continu mee kan bewegen met de groei. Samen met een gemotiveerd team van Collé mensen, zijn we continu bezig om effectieve en efficiënte maatregelen te implementeren in de organisatie. Maatregelen die bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie en die leiden tot de gewenste certificaten. Op gebied van certificatie loopt Collé Rental & Sales voor op de branche, iets waar ze uiteraard trots op zijn, en wij van KVGM zijn weer trots dat wie hieraan bij mogen dragen.

~ Anouk Janssen

Profiel foto Anouk Janssen

Anouk Janssen Na 15 jaar gewerkt te hebben als een operationeel leidinggevende heb ik de stap gemaakt naar KVGM. Door mijn jarenlange ervaring kan ik goed de vertaalslag maken van normeisen naar wat werkt voor een organisatie. Het zien wat de meerwaarde is voor bedrijven en structurele verbetering bieden geeft mij als consultant energie.

Anouk@kvgm.nl +31 615 475 975