Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen. Download

Benieuwd naar onze werkwijze?

Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen.

Download

Jac Ruyters

“KVGM is voor de Jac Ruyters Groep al jarenlang een betrouwbare partner. Ze spelen goed in op de huidige marktsituatie, zijn innovatief en vooruitstrevend. Onze wensen worden goed geformuleerd op het door KVGM ontwikkeld webbased managementsysteem”.

~ Jamaick Ruyters, Directeur Jac Ruyters Groep

www.ruyters.nl
Afbeelding Ruyters

Vanuit KVGM

Sinds de oprichting van KVGM mogen we de Jac Ruyters Groep ondersteunen bij een optimaal managementsysteem dat helpt om de ambities van de organisatie waar te maken. Maar dan wel passend bij het DNA van dit familiebedrijf. Met succes zijn het ISO 9001, VCA** en VGO keur certificaat behaald. En daarnaast programma’s opgezet inzake RGS, duurzaamheid, klant- en bewonerstevredenheid en ketensamenwerking. Fantastisch om al jaren onderdeel uit te mogen maken van deze organisatie en de ontwikkeling ervan.

~ Ruud Wilms

Profielfoto Ruud Wilms

Ruud WilmsMet een bedrijfskundige achtergrond interesseert het me vooral hoe bedrijven succesvol (kunnen) zijn. Juist de succesfactoren versterken en bijdragen aan continu verbeteren is een persoonlijke drive. En die normen? We zorgen er wel voor dat door alle slimmigheden er op een natuurlijke wijze aan voldaan wordt. Je kunt van me verwachten dat ik kritisch, eerlijk en gedreven ben, maar altijd met het bedrijfsbelang voorop en met een glimlach en een gezonde portie humor.

Ruud@kvgm.nl +31 611 381 554