Van Happen

“KVGM heeft ons op professionele wijze geholpen gedurende het volledige traject van de voorbereidingen voor onze diverse certificeringen ( ISO 9001 , ISO 14001, VCA** en MVO Prestatieladder niveau-4) tot en met de audits. Mede dankzij hun kennis en kunde hebben we de audits weer met goed gevolg doorlopen en de diverse certificeringen behaald c.q. behouden. De samenwerking verliep soepel en de sfeer was erg goed. We blijven zeker een beroep doen op KVGM!”

~ Directie

www.vanhappencontainers.nl
LinkedIn
Afbeelding van Happen

Vanuit KVGM

Bij Van Happen Containers heeft KVGM mogen bijdragen aan de implementatie van een breed scala aan normeisen. Daarbij is continu gefocust aan het bijdragen aan de ambities van Van Happen Containers. Eerst door bij te dragen aan Gewoon Goed Geregeld, en later in de vorm van Samen Duurzaam Ondernemen. Erg leuk en uitdagen was het de implementatie van de MVO prestatieladder in een zeer vroeg stadium. Uiteindelijk was Van Happen Containers het eerste bedrijf actief in de afval- en transportbranche dat het MVO Prestatieladder certificaat behaalde. Eerst trede 3 en later trede 4 van deze destijds nieuwe norm. Het blijft fantastisch om deze sterk groeiende organisatie te mogen adviseren op gebied van kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en milieu.

~ Ruud Wilms

Profielfoto Ruud Wilms

Ruud WilmsMet een bedrijfskundige achtergrond interesseert het me vooral hoe bedrijven succesvol (kunnen) zijn. Juist de succesfactoren versterken en bijdragen aan continu verbeteren is een persoonlijke drive. En die normen? We zorgen er wel voor dat door alle slimmigheden er op een natuurlijke wijze aan voldaan wordt. Je kunt van me verwachten dat ik kritisch, eerlijk en gedreven ben, maar altijd met het bedrijfsbelang voorop en met een glimlach en een gezonde portie humor.

Ruud@kvgm.nl +31 611 381 554