Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen. Download

Benieuwd naar onze werkwijze?

Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen.

Download

Milieu & Duurzaamheid ISO 14064.

Broeikasgassen en CO2-emissies

ISO 14064 is opgebouwd uit verschillende delen, welke eisen en richtlijnen voor het monitoren en verifiëren van broeikasgas-data bevatten. Een interessante aanvulling voor organisaties die reeds in het bezit zijn van een ISO 14001 certificaat. Wanneer jouw organisatie al 14001 gecertificeerd is zijn jullie bekend met milieuaspecten zoals de emissies van broeikasgassen.

In Nederland worden de verschillende delen van ISO 14064 toegepast in het framework van de CO2-prestatieladder.

De ISO 14064 kent drie delen:

Emissies en broeikasgassen inzichtelijk?

KVGM helpt bij het meten, rapporteren en controleren door ISO 14064 te implementeren. Wij zorgen dat de implementatie past en waardevol is voor jullie organisatie.

Profielfoto Ruud Wilms

Ruud WilmsMet een bedrijfskundige achtergrond interesseert het me vooral hoe bedrijven succesvol (kunnen) zijn. Juist de succesfactoren versterken en bijdragen aan continu verbeteren is een persoonlijke drive. En die normen? We zorgen er wel voor dat door alle slimmigheden er op een natuurlijke wijze aan voldaan wordt. Je kunt van me verwachten dat ik kritisch, eerlijk en gedreven ben, maar altijd met het bedrijfsbelang voorop en met een glimlach en een gezonde portie humor.

Ruud@kvgm.nl +31 611 381 554