Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen. Download

Benieuwd naar onze werkwijze?

Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen.

Download

Milieu & Duurzaamheid ISO 26000.

De ISO 26000 is de Internationale richtlijn voor de Maatschappelijke Verantwoordelijkheid van een organisatie, in de volksmond beter bekend als Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

De ISO 26000 is een richtlijn welke handvaten biedt aan een organisatie om hun maatschappelijke verantwoordelijkheid ‘op maat’ in te vullen. Een antwoord op het ‘Hoe’ en ‘Wat’ binnen MVO.

Wat vaak vergeten wordt is dat de ISO 26000 een richtlijn is en geen eisen stellend document is, hierdoor is de norm niet bedoeld voor certificatie.

KVGM kan jouw organisatie ondersteunen bij het in de praktijk brengen van MVO. We focussen hierbij op duurzame ontwikkeling en een volledige omkapping van de bedrijfsvoering (scope van activiteiten) naar Verantwoord Ondernemen. Om erkenning te krijgen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen kunnen bedrijven middels de ‘MVO Prestatieladder’ zich laten certificeren.

MVO in de praktijk realiseren?

Nieuwsgierig naar wat KVGM voor jullie bedrijf kan betekenen? Wij helpen jullie graag verder. Ontmoet alvast één van onze consultants:

Profielfoto Ruud Wilms

Ruud WilmsMet een bedrijfskundige achtergrond interesseert het me vooral hoe bedrijven succesvol (kunnen) zijn. Juist de succesfactoren versterken en bijdragen aan continu verbeteren is een persoonlijke drive. En die normen? We zorgen er wel voor dat door alle slimmigheden er op een natuurlijke wijze aan voldaan wordt. Je kunt van me verwachten dat ik kritisch, eerlijk en gedreven ben, maar altijd met het bedrijfsbelang voorop en met een glimlach en een gezonde portie humor.

Ruud@kvgm.nl +31 611 381 554