Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen. Download

Benieuwd naar onze werkwijze?

Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen.

Download

Informatiebeveiliging & Bedrijfscontinuïteit ISO 29100.

De internationale norm: ISO 29100 is in juni 2020 gepubliceerd en biedt houvast voor de bescherming van persoonlijk identificeerbare informatie (PII) binnen informatie- en communicatietechnologieën (ICT).

ISO 29100 is bedoeld om de bestaande (privacy)beveiliging te verbeteren door accenten te leggen op de facetten die relevant zijn voor de verwerking van PII. De norm is gericht op het definiëren van organisatorische en technische aspecten in combinatie met procedures voor het gehele privacybeleid. De privacyvereisten in de norm zijn bedoeld om organisaties te ondersteunen bij het vaststellen van hun privacybescherming. Sommige normvereisten kunnen aanvullend zijn op de wettelijke vereisten voor de bescherming van persoonlijk identificeerbare informatie en gegevens, waardoor onzekerheid of wantrouwen bij stakeholders kan worden weggenomen.

Hulp nodig bij de implementatie van 29100 certificering?

Benieuwd hoe een van onze consultants bij kunnen dragen in het waarborgen van de privacy, het voldoen aan de wet- en regelgeving en het stimuleren van innovatieve oplossingen om de bescherming van PII mogelijk te maken?

Maak kennis met één van onze consultants:

Profiel foto Cyrille Teuwsen

Cyrille Teuwsen

Als consultant van KVGM kun je me inzetten voor diverse certificeringstrajecten. Met mijn juridische achtergrond ben ik goed in het interpreteren van verschillende normen. Daarbij ga ik voor creatieve en praktische oplossingen die passen bij de klant. Een duidelijke aanpak en open communicatie passen bij mij en zorgen ervoor dat onze klanten zeker weten dat zijn/haar belangen behartigd worden.

cyrille@kvgm.nl +31 622 514 792