Milieu & Duurzaamheid ISO 14001.

ISO 14001 is een standaard voor milieumanagement. Een standaard die je en jouw organisatie helpt en waarin staat beschreven hoe je procesmatig milieurisico’s, ook wel milieuaspecten, kunt beheersen en indien mogelijk kunt voorkomen. Bij het implementeren van een milieu managementsysteem helpen wij je om jouw business op een duurzame en gecontroleerde wijze verder uit te bouwen, waarbij jouw organisatie zich focust op het maatschappelijk belang van het verbeteren van milieuprestaties.

De milieurisico’s en/of de milieuaspecten zijn doorgeweven met de activiteiten, producten en/of diensten van jouw organisatie die tot milieueffecten kun leiden. Voorbeelden zijn energieverbruik, geluid, stralingen, water, lucht en emissies naar bodem. Bij het implementeren van een milieumanagementsysteem dient jouw organisatie aandacht te besteden aan de milieuaspecten die beheerst kunnen worden, denk bijvoorbeeld emissies ten gevolge van het productieproces.

Hulp nodig bij ISO 14001 certificering?

Nieuwsgierig naar wat KVGM voor jullie bedrijf kan betekenen? Wij helpen jullie graag verder. Ontmoet alvast één van onze consultants:

Profiel foto Cyrille Teuwsen

Cyrille Teuwsen

Als consultant van KVGM kun je me inzetten voor diverse certificeringstrajecten. Met mijn juridische achtergrond ben ik goed in het interpreteren van verschillende normen. Daarbij ga ik voor creatieve en praktische oplossingen die passen bij de klant. Een duidelijke aanpak en open communicatie passen bij mij en zorgen ervoor dat onze klanten zeker weten dat zijn/haar belangen behartigd worden.

cyrille@kvgm.nl +31 622 514 792