Kwaliteit ISO 9001.

In wat voor sector je ook opereert, als je klanten centraal wilt stellen, je processen wilt optimaliseren en zakelijke kansen wilt benutten is ISO 9001 een uitstekend hulpmiddel voor jou en de organisatie. De ISO 9001 is de internationale norm en vormt een eisenkader voor een ‘Kwaliteitsmanagementsysteem’. Kwaliteitsmanagement is inherent aan het primaire proces in jouw organisatie dat een product of dienst voortbrengt. De kracht en implementatie van een goed werkend kwaliteitsmanagementsysteem is zichtbaar op meerdere vlakken en is opgebouwd met behulp van de Plan- Do- Check- Act cyclus (PDCA-cyclus). De organisatie focust zich hierdoor op het continu verbeteren van de interne organisatie. Het certificeren volgens ISO 9001 helpt een bedrijf om processen te beheersen en te verbeteren en om consequent in producten en/of diensten te voorzien die voldoen aan de eisen van klanten en relevante wet- en regelgeving.

Het certificeren volgens ISO 9001 helpt een bedrijf om processen te beheersen en te verbeteren en om consequent in producten en/of diensten te voorzien die voldoen aan de eisen van jouw klanten en aan relevante wet- en regelgeving.

Hulp nodig bij ISO 9001 certificering?

Wij helpen graag verder. Door onze ervaring, kennis en kunde zoeken wij naar de best passende manier om jouw organisatie te ondersteunen bij het behalen en behouden van certificaten.

Maak kennis met één van onze consultants:

Profiel foto Anouk Janssen

Anouk Janssen Na 15 jaar gewerkt te hebben als een operationeel leidinggevende heb ik de stap gemaakt naar KVGM. Door mijn jarenlange ervaring kan ik goed de vertaalslag maken van normeisen naar wat werkt voor een organisatie. Het zien wat de meerwaarde is voor bedrijven en structurele verbetering bieden geeft mij als consultant energie.

Anouk@kvgm.nl +31 615 475 975