Het voldoen aan wettelijke eisen?

Herkenbaar? Je wilt ondernemen, maar moet de geldende wet- en regelgeving naleven en in je bedrijfsproces meenemen. Je mist daarbij het overzicht welke regels voor jou gelden. Geen nood. Wij zijn gespecialiseerd in het vertalen van geldende wet- en regelgeving naar efficiëntere processen en het verbeteren van jouw interne organisatie. Zodat jij gewoon kan ondernemen.

Wat doen wij.

We begrijpen dat het niet naleven van wet en regelgeving grote gevolgen kan hebben. Een datalek, arbeidsongeval, milieu-incident, of contractuele voorwaarden die rammelen, hebben directe gevolgen voor de bedrijfsvoering.

We bieden rust

We bieden rust door structureel aandacht te geven aan compliance management. Door helder op een rij te zetten wat de huidige situatie is en wat er structureel nodig is om risico’s te vermijden.

Wat levert het op?

Ons doel is om het hele bedrijf te voorzien van heldere informatie over de risico’s en het zichtbaar maken van kansen om potentieel riskante situaties te voorkomen. Dit helpt je bij het maken van investeringsbeslissingen.

Wij richten ons op vier focusgebieden:

Hulp nodig bij juridische vraagstukken?

Profiel foto Cyrille

mr. Cyrille Teuwsen Cyrille is onze juridische vraagbaak binnen KVGM en adviseert klanten op gebied van Arbowetgeving, Verbintenissenrecht, Milieurecht en IT & Privacy. Cyrille maakt juridische vraagstukken voor klanten helder. Hij legt duidelijk uit en geeft pragmatisch advies die past bij jouw bedrijf. Cyrille adviseert daarnaast ook bij het opzetten van een compliance-structuur voor inzicht in wet en regelgeving. Hoe je deze praktisch toepast en hoe je hier blijvend aan kan voldoen.

Heb je een vraag? Neem contact op met Cyrille:

Cyrille@kvgm.nl +31 622 514 792