×
CaptchaImage

KVGM

logo

Wij van de Radboud Biobank ervaren de samenwerking met KVGM als positief. Een potentieel saai (maar noodzakelijk ) onderwerp wordt goed en enthousiast overgebracht. Daarbij waarderen we ook de pragmatische inbreng, waarbij certificering niet als doel op zichzelf wordt gezien maar wel als middel om onze kwaliteit te verbeteren.

Dorine Swinkels,

Professor of experimental Clinical Chemistry Radboud Biobank - Klant

logo

Canopy Cloud was looking to combine and establish a quality and security governance model that helped to integrate the process' and principles of quality into the core of our security governance. We believe that the ongoing improvements and focus we place on the quality of our products also applies to our objective to endlessly enhance our security framework. Working with KVGM we were able to achieve both ISO27001:2013 and 9001:2015 certifications concurrently. The KVGM group of consultants helped to rethink and restructure our governance model from the start.

Michael Moore,

Chief Security Officer Canopy Cloud - Klant

logo

Inmiddels werken wij nu ongeveer 5 jaar samen met KVGM Improvement Solutions. Dit naar onze volle tevredenheid! Zowel de implementatiefase van ISO 9001, ISO 14001, VCA** en BRL K14020/01 alsmede de borging van het managementsysteem zijn bij KVGM Improvement Solutions in goede handen! Minou Damen komt met regelmaat bij ons over de vloer en kent ons bedrijf inmiddels door en door. KVGM Improvement Solutions is gemakkelijk toegankelijk, laagdrempelig en oplossingsgericht. Zij hebben een pragmatische aanpak en het uitgangspunt dat het managementsysteem moet aansluiten aan de bestaande processen en bedrijfsvoering in plaats van andersom. Hierbij worden eventuele verbetermogelijkheden in de huidige werkwijzen direct benoemd en worden aangepakt. Deze benadering past perfect bij onze manier van werken.

Karin Neggers,

Product- en Procesmanager Pleuger Water Solutions - Klant

logo

Wij zijn begin 2015 overgestapt naar KVGM Improvement Solutions, omdat wij opzoek waren naar nieuwe deskundige adviespartij. Wij zochten een partij die met een frisse blik ons enerzijds verder kon helpen bij het continu verbeteren en digitaliseren van VGM-processen binnen onze organisatie. Anderzijds proactief meedenkt om de uitvoering van de VCA**-normering zo efficiënt en praktisch mogelijk te organiseren. Tot op heden hebben Ruud Wilms en Minou Damen deze verwachting waargemaakt.

Paul Hottentot,

Personeelsmanager Knaapen Groep - Klant

logo

Last year blueKiwi software started it's journey to ISO certification. We were looking for a unique approach in which we could successfully complete our certification, but in such a way that we would make it a collaborative journey with all our employees, using a social software system, blueKiwi, as foundation for our management system. KVGM took this challenge with us, which resulted in a redefined way of addressing ISO 9001 and 27001 certification. KVGM helped us in every step of the way, proving that ISO certification can be approached in a different way, which resulted in a successful certification and an example approach for our pears. We highly recommend the services of KVGM.

Mischa van Oijen,

Chief Product Officer blueKiwi Software - Klant

logo

KVGM Improvement Solutions adviseert op een uitermate praktische wijze hoe te voldoen aan ISO 9001. Nog belangrijker is dat KVGM Improvement Solutions ons continu assisteert bij het verbeteren van onze organisatie en processen. De gezamenlijke 'drive' maakt het leuk om samen te werken én leidt tot 'echte' resultaten.

Harry van Hoof,

Directeur MTRC Special Plating - Klant

logo

KVGM Improvement Solutions werkt sinds vele jaren samen met onze organisatie. Alle vraagstukken omtrent ISO 9001, VCA**, FSC en MVO worden door KVGM Improvement Solutions uiterst professioneel aangepakt. Oplossingen worden altijd vanuit het praktisch oogpunt ingevuld. Deze manier van werken kunnen wij als zeer prettig omschrijven.

Jack Peeters,

Directeur Willems Bouwbedrijf - Klant

logo

Bij KVGM Improvement Solutions werken professionals die kennis en kunde volgens transparante methode verwerken.

Rob Nagtegaal

Directeur Rovitech Projects ICT - Klant

logo

"Het samensmelten van drie verschillende bedrijven is geen gemakkelijke opgave. In samenspraak is besloten om aan KVGM Improvement Solutions de nodige ondersteuning te vragen zodat de processen op een doeltreffende manier inzichtelijk zijn en alle procedures geborgd worden. Met de introductie van een gedegen managementsysteem merken we ook dat onze medewerkers enthousiast zijn en onze nieuwe organisatie op een flexibele wijze aan verbeteringen werkt".

Bas Blezer

Algemeen manager Westrom-Risse Facilitair - Klant

logo

"Met de komst van KVGM Improvement Solutions in de organisatie is ook meteen de papieren tijger verdwenen. Onze managementsystemen zijn to-the-point en duidelijk leesbaar en voor iedereen opgezet. Contacten met KVGM Improvement Solutions zijn laagdrempelig en vanwege deze snelle respons kunnen wij makkelijk en efficiënt onze doelen realiseren".

Michel Vastmans,

KAM-coördinator Westrom Westrom - Partner

logo

KVGM Improvement Solutions heeft ons op professionele wijze geholpen gedurende het volledige traject van de voorbereidingen voor onze diverse certificeringen (ISO 9001, ISO 14001, VCA** en MVO Prestatieladder niveau-4) tot en met de audits. Mede dankzij hun kennis en kunde hebben we de audits weer met goed gevolg doorlopen en de diverse certificeringen behaald c.q. behouden. De samenwerking verliep soepel en de sfeer was erg goed. We blijven zeker een beroep doen op KVGM Improvement Solutions!

Leo Merks,

Financieel directeur Van Happen Containers - Klant

logo

KVGM Improvement Solutions is voor de Jac Ruyters Groep al jarenlang een betrouwbare partner. Ze spelen goed in op de huidige marktsituatie, zijn innovatief en vooruitstrevend. Onze wensen worden goed geformuleerd op het door KVGM Improvement Solutions ontwikkeld webbased managementsysteem.

Jamaick Ruyters,

Directeur Jac Ruyters Groep - Klant

logo

"Samen groeien en deze groei durven delen. Op deze wijze is onze samenwerking met KVGM Improvement Solutions het meest treffend te omschrijven. We hebben met ondersteuning van KVGM-online structuur, maar vooral groei in ons managementsysteem gekregen. Een systeem dat nu de basis vormt van een volwassen proces, dat wij als onderhoudspartner vervolgens weer met onze klanten delen."

Carel Hagemans,

Directeur Hagemans Vastgoedonderhoud - Klant

logo

KVGM Improvement Solutions is voor ons een klankbord, met als belangrijkste kenmerken dat zij een gedegen inzicht hebben in de praktisch aspecten van onze bedrijfsvoering. Ze zijn kritisch ten aanzien van gekozen oplossingen en durven de discussie met de bedrijfsleiding aan. Hierdoor wordt een continue verbetering van onze bedrijfsvoering mogelijk..

Martin Flinsenberg,

Directeur Bredox - Klant

logo

KVGM Improvement Solutions heeft de Baetsen-Groep in de afgelopen jaren vakkundig ondersteund in onder meer diverse certificeringstrajecten. Met oog voor detail, persoonlijke betrokkenheid en maatwerk leveren zij uitstekend resultaat. Een plezierige partner om duurzaam mee samen te werken!

Peter Lamers,

Directeur Baetsen-Groep - Klant

logo

Hieronder wat KVGM voor ons is / betekend in steekwoorden:

Basis voor de opbouw van het kwaliteitssysteem en de ISO9001 normering, Raad van advies voor processen en procesmanagement en MT, Raad van advies in het informeren en verbeteren van processen die (elders) in ontwikkeling zijn en zelf ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden, Opbouwende feedback, actief meedenken, sturend in een vorm gegoten die ervaren wordt als samen "sparren", Laagdrempelig, Betrouwbaar (en leuk) personeel, Betrouwbare software, Bereikbaar en flexibel.

Het digitale kwaliteitshandboek is de basis voor ons kwaliteitssysteem en de opvolging van o.a. verbetervoorstellen en afwijkingen. De aanwezige tools ("klanttevredenheid" en "tool verbeteren") zorgen ervoor dat het proces goed ondersteund wordt.

Claudia Bosma,

Coördinator Biobank Maastricht UMC+ Biobank Maastricht UMC - Klant

logo

Neptunus is wereldwijd de specialist in demontabel bouwen. Met ruim 75 jaar ervaring levert Neptunus tenten en accommodaties voor topevenementen, maar ook demontabele gebouwen voor uiteenlopende semi-permanente toepassingen. Normen en certificeringen zijn geen doel op zich, echter wel een vanzelfsprekendheid.

Toen we ons 60-jarig jubileum vierde was er nog geen klant of leverancier die naar VCA of ISO vroeg. Ruim 15 jaar later zijn gecertificeerde systemen voor veiligheid, kwaliteit en milieu niet meer weg te denken uit de professionele event industrie.

Inmiddels is KVGM Improvement Solutions al bijna 15 jaar betrokken bij onze certificeringstrajecten. Aanvankelijk vooral voor advies en dienstverlening op het gebied van veiligheid en risico-inventarisatie, later ook steeds meer op het gebied van kwaliteitszorg en duurzaamheid.

Consultants Minou Damen en Ruuds Wilms ondersteunen Neptunus met alles wat te maken heeft met certificeringen van zorgsystemen. Coördinator Zorgsystemen Elfried Jacobs vertelt: "Neptunus is een echt familiebedrijf en werkt dan ook graag samen met partners die op een zelfde manier opereren. De korte lijnen, klantgericht werken en vaste aanspreekpunten zorgen ervoor dat de communicatie met KVGM Improvement Solutions soepel reilt en zeilt."

Jacobs sluit af: "Minou en Ruud zijn bij ons kind aan huis en smeren zogezegd hun eigen boterham met pindakaas. Hierdoor zorgen zij ervoor dat onze zorgsystemen groot en sterk blijven. We zijn gericht op groei, KVGM Improvement Solutions groeit met ons mee."

Elfried Jacobs,

V&G coördinator - Manager HRM Neptunus Structures - Klant

logo

KVGM Improvement Solutions is trots partner te zijn van BSI. Gezamenlijk streven we naar het optimaliseren van certificeringstrajecten en het ontwikkelen van certificatie tot een motor voor verbeterprocessen.

 

 

logo

KVGM Improvement Solutions is trots partner te zijn van Dekra. Gezamenlijk streven we naar het optimaliseren van certificeringstrajecten en het ontwikkelen van certificatie tot een motor voor verbeterprocessen.

 

 

logo

KVGM Improvement Solutions is trots partner te zijn van NCK. Gezamenlijk streven we naar het optimaliseren van certificeringstrajecten en het ontwikkelen van certificatie tot een motor voor verbeterprocessen.

 

 

logo

KVGM Improvement Solutions is trots partner te zijn van TUV Nederland. Gezamenlijk streven we naar het optimaliseren van certificeringstrajecten en het ontwikkelen van certificatie tot een motor voor verbeterprocessen.