×
CaptchaImage

KVGM

Software Solutions

Voor elke vraagstuk een software tool.

Sterk door eenvoud met veel flexibiliteit. Software Solutions geven invulling aan behoeften uit de praktijk om zaken sneller, eenvoudiger en beter te regelen. De basisgedachte hierbij is, dat papier en platte bestanden niets aangeven. Daarom zetten wij de kracht van digitaal in door configureerbare webapplicaties te ontwikkelen. Het configureerbare karakter zorgt voor veel vrijheidsgraden waardoor we maatwerk kunnen leveren en schaalbaarheid kunnen bieden. En dat tegen lage voorspelbare licentiekosten.

Digitaal en interactief

Door het digitaliseren van registraties en automatiseren van informatieverwerking, creëren we een digitaal interactief managementsysteem. Met de beschikbare tools kunt u over zaken gaan nadenken in plaats van dat u eraan moet denken. Door de duidelijke notificaties, rapportages en dashboards kunt beslissen op basis van feiten. Zo leveren onze Software Solutions een waardevolle bijdrage aan continu verbeteren en certificeren.

Software op maat

Met onze And Beyond-mogelijkheden kunnen we meer leveren dan enkel onze off-the-shelf Software Solutions. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een koppeling (API), uitwerken van een geheel nieuw applicatie of het combineren van diverse toepassingen. In de basis willen we een webapplicatie ontwikkelen die bijdraagt aan uw bedrijfsvoering. Met andere woorden: een oplossing die enerzijds de administratieve belasting reduceert maar tegelijkertijd inzicht (monitoring) en analyse van informatie (meting) substantieel verbetert. Kortom: verbeteren en certificeren wordt makkelijker, effectiever en leuker.

Nog meer informatie nodig? Vraag het ons persoonlijk per

Benefits

  • Interactief, informatief en eenvoudig te gebruiken webapplicaties.
  • Schaalbaar en flexibel tegen voorspelbaar lage licentiekosten.
  • Denken en handelen vanuit inhoud en kennis over materie.
  • Eigen developers en UX/UI designers.
  • Maatwerk is mogelijk.
Bekijk onze Software for Certification