×
CaptchaImage

KVGM

Samenwerken aan resultaat

Wij zijn ervan overtuigd dat certificatie een doel is - maar geen doel op zichzelf.

Het behalen van (bedrijfs)resultaat en realiseren van doelstellingen moet ondersteund worden door certificatie. Vanuit die overtuiging leveren wij efficiënte en duurzame oplossingen die doeltreffend worden ingezet voor certificatie en meer.

Inside-out

Beginnen met luisteren en vragen stellen in plaats van vertellen 'hoe het moet'.

Alleen op deze manier kunnen we uw organisatie en uitdagingen goed leren begrijpen. Daarom start onze aanpak 'Inside-out' bij het DNA, businessmodel en intrinsieke motivatie van uw organisatie.

Met deze basis als vertrekpunt en uw organisatie als middelpunt werken we samen aan de beste oplossingen. Hierbij kunnen wij putten uit onze ervaringen en best-practices van diverse bedrijfstakken. Uiteindelijk doel is een systeem dat door de organisatie gebruikt wordt om de doelen te behalen, ook na certificatie.

Certificeren is namelijk het einde van het begin. Zaken die zijn ingevoerd moeten vooral voor de organisatie (blijven) werken in plaats van omgekeerd.

Praktisch en uitvoerbaar

Bij certificatie speelt vooral de vraag wanneer een organisatie klaar is om gecertificeerd te worden en veel minder óf het certificaat behaald gaat worden.

Omdat het behalen van één of meerdere certificaten het einde van het begin is - leveren wij 'Certification Solutions' die vooral gericht zijn op het behalen en behouden van certificaten in de breedste zin van het woord.

Om een gerichtere bijdrage te kunnen leveren aan uw organisatie bestaan onder andere ook Software, Audit en Legal & Compliance Solutions. Allemaal in te zetten op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu, duurzaamheid en informatiebeveiliging.