Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen. Download

Benieuwd naar onze werkwijze?

Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen.

Download
publicatiedatum: 18/05/2023
Bedrijfsprocessen-ondersteunen-met-software

Softwareapplicaties die bedrijfsprocessen ondersteunen

Digitaliseren en automatiseren is wat ons betreft de nieuwe norm. Maar hoe weet je nu zeker dat een softwareapplicatie daar ook echt bij helpt? Waar begin je met zoeken? Wie kan jou daarmee helpen? Het traject van idee tot realisatie, vraagt om een expert die met je meedenkt. Niet alleen tijdens het project, maar ook in de jaren die volgen. KVGM werkt vanuit het hart van de organisatie door onze Inside-out filosofie toe te passen. En vanuit die gedachte zijn ook onze softwareapplicaties ontworpen.


Softwareapplicaties en ontwikkeling


Wij bouwen al meer dan 10 jaar softwareapplicaties voor onze klanten. Onze ontwikkelaars zijn experts op het gebied van gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, infrastructuur en beheer. Door een mooie samenwerking tussen onze consultants en ontwikkelaars zijn verschillende softwareapplicaties tot stand gekomen welke aansluiten bij klanteisen en ook voldoen aan normeisen. Op deze manier proberen wij het beheer en onderhoud van managementsystemen tot het minimale te beperken en softwareapplicaties het werk te laten doen. Of het nu gaat om het uitvoeren van werkplekinspecties of het beheren van materieel en de keuringen. De softwareapplicaties van KVGM bieden de oplossing.


Modern, efficiënt en klaar voor de toekomst


Onze softwareontwikkelaars maken gebruik van de nieuwste technieken, frameworks en componenten. Dit om veiligheid en gebruiksvriendelijkheid te garanderen. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën zijn al onze applicaties eenvoudig te implementeren, te integreren en te wijzingen naar eigen behoeftes. Uiteraard houden wij alle trends in de gaten en waar mogelijk springen wij hier direct op in. Het softwareteam van KVGM staat altijd klaar. Zij zijn ten alle tijden flexibel en onze softwareapplicaties zijn blijvend in ontwikkeling. Uiteraard blijven ook wij continu verbeteren!


Softwareapplicaties van KVGM


De applicaties van KVGM focussen zich op het efficiënter, eenvoudiger en effectiever uitvoeren van veiligheidsprocessen. We noemen dit Software for Safety. Door slim informatie te vergaren en te verwerken verkrijg je inzicht en voldoe je eenvoudig aan wettelijke- en normeisen. Of het nu gaat om het uitvoeren van een werplekinspectie inclusief bewijslast of het aanbieden van toolboxmeetings inclusief controlevragen, al onze softwareapplicaties zijn ontwikkeld om de veiligheidsprocessen te vereenvoudigen.


Benieuwd of één of meerdere van onze softwareapplicaties ook voor jullie een oplossing biedt? Neem dan snel een kijkje op onze pagina:

https://kvgm.nl/software-for-safety