Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen. Download

Benieuwd naar onze werkwijze?

Download de nieuwe Inside-Out whitepaper, zo leer je ons direct kennen.

Download

Software for Safety

Manage je veiligheid

Gebruik onze slimme software om je Veiligheidsprocessen makkelijker, efficiënter en effectiever uit te voeren. Door slim informatie te vergaren en te verwerken verkrijg je inzicht en voldoe je eenvoudig aan wettelijke en normeisen.

Apps

Ervaar de evolutie van certificeren

Maak het organiseren van veiligheid eenvoudiger met onderstaande software

C-App

Een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden. In 5 eenvoudige stappen kan iedere medewerker een melding doen van een aandachtspunt, incident of goed voorbeeld.

Material management

Beheer op een efficiënte manier je materieelbestand en heb altijd online- real-time inzicht in de status, keuring, kosten en locatie van je materieel.

Toolboxmeeting

Maak je medewerkers bewust over Veilig werken op de werkvloer. De Toolboxmeeting app biedt de mogelijkheid om een Toolboxmeeting op ieder moment van de dag te volgen.

RI&E

Stel de VGM-risico’s van de gehele organisatie vast in de RI&E app. Maak inzichtelijk waar de grootste risico’s zich bevinden en plan preventiemaatregelen.

LMRA

De laatste minuut risicoanalyse direct naar de werkvloer. Veilig werken staat centraal. Werkgevers voldoen automatisch aan de wettelijke en- normeisen.

Binnenkort meer

VGM Planner

Onze software app om de volledige keten van V&G plannen eenvoudig en snel te managen. Minimaliseer nu meteen de belasting van je organisatie, door de inzet van de VGM app.

Binnenkort meer
Wat je mag verwachten

Meer dan alleen software

Support

Samen aan de slag met onze software

Samen met onze klanten configureren wij de software apps op maat, zodat deze optimaal ingezet kunnen worden binnen een organisatie. Wat je mag verwachten: training van de gebruikers, een software app die daadwerkelijk toegevoegde waarde biedt, een helpdesk die binnen kantooruren klaarstaat.

Ontwikkeling

Vanuit de inhoud en de kennis

Vanuit onze consultancy ervaring komen we tot ideeën en oplossingen die certificeren eenvoudiger en efficiënter maken. We denken dat software apps toenemend meer ingezet kunnen worden om op een duurzame wijze gegevens te verzamelen, follow-up te realiseren en prestaties binnen de organisatie te managen.

Gebruik

Veiligheid staat
voorop

Uiteraard houden wij rekening met de laatste security richtlijnen. KVGM zorgt ervoor dat de informatie beschikbaar is, integer is en vertrouwelijk wordt behandeld. We maken gebruik van een ISO 27001 gecertificeerde hosting partij.

Ga aan de slag met de C-App

Ga aan de slag met Material Mangement

Ga aan de slag met de RI&E

Ga aan de slag met Toolbox-Meetings

Bedankt voor je aanvraag.

Wij zullen spoedig contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Afsluiten